Remco Olden Lommers Makelaars

Hertog Janstraat 1 e
5141 KJ Waalwijk
Tel: 0416-675252
waalwijk@lommersmakelaars.nl
Laageinde 103 A-C, 5142 EG Waalwijk Vraagprijs € 247.500,- v.o.n.
Laageinde 103 A-C in Waalwijk 5142 EG

Omschrijving

Sfeervol wonen op Laageinde

Wonen op Laageinde betekent in vijf minuten naar het stadscentrum van Waalwijk fietsen en de Winterdijk ‘in je achtertuin’ aantreffen: een ruime groenstrook met een speeltuin en een afgebakend hondenveld. Bovendien woon je dichtbij de uitvalswegen naar Den Bosch, Tilburg en Utrecht. Dit is met recht een gouden kans op sfeervol wonen in het groen nabij het centrum te noemen.

Baardwijk toen

De geschiedenis van Baardwijk voert terug tot ver in de middeleeuwen. Zo staat er de Toren aan de Winterdijk, waarvan de onderste geleding nog stamt uit de 13e eeuw. Baardwijk is van origine een klein dorp. Inmiddels opgenomen als wijk in Waalwijk, houden de inwoners die gemoedelijke dorpse sfeer nog altijd in ere.

Brabantse gezelligheid

Wie in Baardwijk woont ervaart de gezelligheid van een bestaande wijk: levendig en groen. Met alle voorzieningen binnen handbereik. Wie kent niet cafetaria De Vergulde Erpel? Befaamd om z’n huisgemaakte frieten. Maar ook het zorg- en ontmoetingscentrum BaLaDe staat in Baardwijk. Met inpandig Grand Café, een bibliotheek en vergaderruimten een lokale hotspot voor jong en oud.

Laageinde en de A59

Om geluidshinder te voorkomen ten opzichte van de A59 worden er op voorhand maatregelen genomen. Eén van de maatregelen die op voorhand wordt getroffen, is het ophogen van de bestaande dijk achterop het terrein óf het plaatsen van een geluidsscherm met een natuurlijke uitstraling. Daarnaast krijgen de achtergevels vanaf de eerste verdieping een ‘dove’ gevel en worden te openen ramen en deuren met vooruitziende blik in de oostgevel geplaatst. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om nog andere geluidswerende voorzieningen te treffen.

Extra wooncomfort

Een prettig woonvoordeel voor de toekomstige Laageinde-bewoners is de mogelijkheid om twee parkeerplaatsen op eigen terrein te realiseren en een eventuele schuur of garage te plaatsen. Het aantal m2 van deze bijgebouwen is afhankelijk van de perceeloppervlakten.

Kavels en prijzen

Op Laageinde komen drie typen kavel vrij:

Type A € 247.500,- / circa 770m2 / 130m2 woonoppervlakte
Type B € 279.000,- / circa 910m2 / 150m2 woonoppervlakte
Type C € 297.000,- / circa 1075m2 / 160m2 woonoppervlakte
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 247.500,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Indeling Perceeloppervlakte 160 m²