Mijn favorieten

Funda Tilburg

Funda Tilburg wordt veel ingetikt op Google door woningzoekenden. Potentiële kopers gebruiken de zoekterm bijvoorbeeld om het woningaanbod in Tilburg en omgeving in één oogopslag te zien. Wanneer u uw woning wilt verkopen is het dus essentieel dat uw huis goed zichtbaar is op Funda. Remco Olden Lommers Makelaars helpt u daarbij. 
 

Expertise van de makelaar die meer in huis heeft

De meeste woningzoekenden beginnen hun zoektocht naar een nieuwe woning online, meer specifiek: op Funda.nl. Een goede presentatie van uw woning in Tilburg of omliggende plaatsen als Loon op Zand of Kaatsheuvel op deze website is dus essentieel in de huidige woningmarkt. De site is populair onder woningzoekenden en daar moet u als verkoper gebruik van maken. Profiteer van de expertise van Remco Olden Lommers Makelaars om ervoor te zorgen dat uw woning in Tilburg goed gezien wordt.
   

Uw woning presenteren op Funda

De presentatie van uw Tilburgse woning op Funda bestaat uit een aantal onderdelen. In het overzicht van de resultaten wordt uw huis als volgt gepresenteerd:
 
Foto
Adresgegevens
Vraagprijs
Oppervlakte / aantal kamers
Verkopende makelaar

Past deze eerste informatie bij de zoektocht van de woningzoekende, dan wordt uw woning online aan een nadere inspectie onderworpen. Ook op Funda geldt dat een foto meer zegt dan duizend woorden. Wanneer u zelf wel eens woningen bekijkt op de website, zult u het volgende herkennen: eerst worden de foto’s doorgebladerd, voordat de omschrijving van de woning wordt gelezen. Goede, spekende en aantrekkelijke woningfoto’s zijn dan ook een must om van een woningzoekende een belangstellende voor uw woning te maken.
 

Optimaal in beeld op Funda

Als u ervoor kiest om Remco Olden Lommers Makelaars in te schakelen bij de verkoop van uw woning in Tilburg, zorgen wij ervoor dat deze optimaal in beeld komt op Funda.nl. Dat mag u letterlijk nemen. Onze verkoopstyliste bekijkt uw woning met een kritische blik, precies zoals de woningzoekenden en potentiële kopers van uw woning ook zullen doen. Op basis van deze bevindingen geven wij u een duidelijk advies om uw huis klaar voor de verkoop te maken. Het kan zijn dat uw huis met een paar kleine aanpassingen al direct de markt – en dus Funda op kan, maar soms is er iets meer nodig.
 
Een aantal basisregels die voor de meeste woningen gelden:
  • geef elke ruimte in de woning een duidelijke functie
  • laat de woning neutraal en zonder persoonlijke details ogen
  • zorg dat de woning goed onderhouden en netjes afgewerkt is
 
Pas als de presentatie van uw woning optimaal is, maakt onze professionele fotograaf de kwalitatieve foto’s voor zowel online als de verkoopbrochure. Vanzelfsprekend kunnen wij ook voorzien in een woningvideo en de nieuwste technieken zoals drone- of 360°fotografie die tot de mogelijkheden op de woningwebsite behoren. Zo brengt u uw woning online nog beter in beeld voor woningzoekenden die Funda Tilburg als uitgangspunt hebben. Een prikkelende omschrijvingstekst waarin de unieke punten van uw woning worden uitgelicht geeft de potentiële koper tot slot meer inhoudelijke informatie.
 

Unieke verkooptools

Als NVM-makelaar melden wij uw woning in Tilburg aan op Funda. Als u kiest voor Remco Olden Lommers Makelaars voor de verkoop van uw woning, heeft u hier dus geen omkijken naar. Maar het is niet de enige manier om uw huis aan woningzoekenden te presenteren. Wilt u uw woning nog beter online vindbaar maken? Dan profiteert u bij ons van een extra verkooptool: www.straatnaam+huisnummer.nl Dit kunt u zien als online variant van de verkoopbrochure.
 
Meer informatie over onze onderscheidende verkooptools?
Neem contact met ons op.
 

Ontdek onze werkwijze

Funda Tilburg als zoekopdracht is een belangrijk startpunt voor woningzoekenden die een huis in Tilburg, of omliggende plaatsen als Loon op Zand of Kaatsheuvel willen kopen. Maar met alleen een goede presentatie op deze website is uw woning nog niet verkocht. Met onderscheidende verkooptools helpt Remco Olden Lommers Makelaars u uw woning snel te verkopen, voor een realistische prijs. Met een goede kijk op de lokale woningmarkt en een duidelijke en daadkrachtige houding zijn wij uw partner tijdens de verkoop van uw woning. Wilt u meer weten over onze unieke werkwijze? Neem contact met ons op, of plan gratis een vrijblijvende waardebepaling in.