Mijn favorieten

Funda Waalwijk

Funda Waalwijk is een belangrijke zoekopdracht in Google. Niet zo gek als u zich bedenkt dat de meeste woningzoekenden zich online oriënteren op de woningmarkt. Het is dus des te belangrijker dat uw woning goed opvalt op deze populaire woningsite. Remco Olden Lommers Makelaars helpt u bij de beste presentatie van uw woning in Waalwijk op Funda.
 

Expertise van full service makelaar

Prominente aandacht op Funda voor uw woning in Waalwijk of omliggende plaatsen als Sprang-Capelle, Drunen, Kaatsheuvel of Waspik is essentieel in de huidige woningmarkt. Dat weten de makelaars van Remco Olden Lommers Makelaars als geen ander. Funda is een dominante speler en de meeste woningzoekenden beginnen de zoektocht naar een nieuw huis of appartement op deze website. Wij zetten onze expertise in om ervoor te zorgen dat uw woning in Waalwijk beter gezien wordt op Funda.
   
Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Een gevleugelde uitspraak die zeker voor Funda geldt. Woningzoekenden bekijken eerst de foto’s van een woning, voordat zij de beschrijving bekijken. Als u zelf al aan een voorzichtige zoektocht naar een nieuwe woning bent begonnen, herkent u dat waarschijnlijk wel. Het is dus belangrijk dat uw woning er – letterlijk – goed opstaat. Daar helpen wij u graag bij, met drie speerpunten:  
Gratis verkoopstyling
Professionele foto’s
Onderscheidende verkooptools
   

Gratis verkoopstyling

Wanneer wij voor u aan de slag gaan om uw woning zo snel mogelijk voor een realistische prijs te verkopen, komt onze interieurstyliste eerst uw woning bekijken. Zij ziet uw huis door de ogen van potentiële kopers. Eventuele gebreken en kleine verbeteringen stipt zij direct aan: oude vloerbedekking, vergeelde kitrandjes op de badkamer of een losse deurklink maken uw woning onaantrekkelijker voor woningzoekenden op Funda. Ook speelgoed of spullen van uw huisdier kunnen voor ongewenste afleiding zorgen. Verder krijgt u tips om diverse ruimtes in uw huis met kleine aanpassingen functioneel in te richten. Dat kan betekenen dat u overtollige meubels beter kunt opslaan om de kamers ruimtelijker te laten ogen, of dat u die lege zolder juist omtovert tot een eenvoudige slaapkamer. Met de juiste accessoires maakt u de badkamer, keuken of woonkamer bovendien extra aantrekkelijk. Samen met u maken wij uw huis met deze gratis verkoopstyling verkoop klaar voor Funda.
 

Professionele fotografie

De presentatie van uw Waalwijkse woning op Funda staat of valt met goede, professionele foto’s. Profiteer van onze gratis verkoopstyling en de unieke adviezen voor uw woning. Wanneer u zorgt voor een opgeruimd en schoon huis, zorgen wij voor professionele foto’s. Een prikkelende eerste foto maakt woningzoekenden op Funda nieuwsgierig naar de rest. Met functionele woningfotografie brengt Remco Olden Lommers Makelaars uw woning ruimte voor ruimte in beeld.
 

Onderscheidende verkooptools

Als NVM-makelaar melden wij uw woning in Waalwijk op Funda aan. Wij verzorgen in overleg met u de basispresentatie op de woningsite. Deze bestaat uit:
Een prikkelende omschrijving van het huis
Praktische informatie: aantal (slaap)kamers, woonoppervlakte, ligging van de tuin
Functionele foto’s
     
Aanvullend kunnen wij diverse andere media voor u verzorgen waarmee uw woning op meer aandacht van woningzoekenden kan rekenen. Moderne technieken zoals een woningvideo, drone- en 360°fotografie behoren vanzelfsprekend tot de mogelijkheden. Met een drone brengen we de woning vanuit de lucht in beeld, zo krijgt de potentiële koper een indrukwekkend totaalbeeld van de ligging. 360°foto’s geven de kijker op Funda al het idee dat hij ín uw woning staat.
 

De makelaar die meer in huis heeft

Hoewel Funda Waalwijk als zoekopdracht een belangrijk startpunt is voor woningzoekenden die een huis in Waalwijk willen kopen, is aanwezig zijn op de populaire woonwebsite niet de enige manier om uw woning onder de aandacht van uw doelgroep te brengen. Met onderscheidende en unieke verkooptools helpt Remco Olden Lommers Makelaars u uw woning snel te verkopen, voor een realistische prijs. Wilt u meer weten over onze unieke werkwijze? Neem contact met ons op, of plan gratis een vrijblijvende waardebepaling in.