Mijn favorieten

Huis verkopen Tilburg

Uw huis in Tilburg verkopen? De makelaars van Remco Olden Lommers Makelaars helpen u graag. Van voorbereiding tot daadwerkelijke verkoop zijn wij uw betrouwbare en daadkrachtige partner.
 

U wilt uw huis verkopen?

Een huis verkopen vraagt om een gedegen voorbereiding. Als u overweegt uw woning in Tilburg in de verkoop te zetten, is het slim om eerst een blik te werpen op uw financiën en hypotheek. Wat zijn de mogelijkheden en beperkingen van uw financiële situatie? Natuurlijk wilt u ook graag weten wat uw woning kan opleveren. Waarschijnlijk heeft u zelf wel een idee, maar is dit een realistisch bedrag of ijdele hoop? Met een gratis en vrijblijvende waardebepaling door Remco Olden Lommers Makelaars weet u snel wat uw bezit u kan opleveren.
   

Wat is uw woning waard?

Bij een waardebepaling letten wij als makelaar op een aantal zaken. Zo kijken we onder meer naar de grootte van het huis, het aantal kamers en de eventuele buitenruimte. Ook de staat van het huis nemen we onder de loep. Is de woning altijd goed onderhouden of is er sprake van gebreken? Natuurlijk nemen we ook de locatie en referentieobjecten mee in ons waardeoordeel. Met de kennis van de Tilburgse woningmarkt in ons achterhoofd, geven we u eerlijk inzicht in de zaken die de waarde van uw woning bepalen. Wanneer u uw huis in Tilburg wilt verkopen, is deze waardebepaling deels het uitgangspunt voor het vaststellen van de vraagprijs.
 

Huis te koop!

Na de voorbereidingsfase voor het verkopen van uw huis in Tilburg of omliggende plaatsen als Kaatsheuvel en Loon op Zand volgt het daadwerkelijk te koop zetten van uw woning. Samen bepalen we de vraagprijs en de absolute ondergrens: dit moet uw woning absoluut opleveren, anders verkoopt u niet. Op advies van onze verkoopstyliste verricht u eventuele noodzakelijke reparaties of verbeteringen aan uw woning en ruimt u het huis op voor de foto’s. Onze professionele fotograaf brengt uw woning vervolgens optimaal in beeld voor de verkoopbrochure en vanzelfsprekend ook voor Funda.nl.
 
 

Op zoek naar potentiële kopers

Als het te koop-bord eenmaal is geplaatst, begint uw huis in Tilburg verkopen eigenlijk pas. Als makelaar benaderen wij eventuele belangstellenden in ons bestand, we plannen en coördineren bezichtigingen met woningzoekenden en leiden hen rond in uw woning. Ook kunt u met uw woning meedoen aan de Open Huizen Routes. Bovenop de landelijke dagen organiseren wij drie keer per jaar een Open Huizen Dag met alleen ons eigen, lokale woningaanbod in Tilburg en omgeving.
 

De onderhandelingsfase

Bij serieuze interesse in uw woning van belangstellenden, volgt de volgende stap om uw huis in Tilburg te verkopen. In de onderhandelingsfase gaan wij met de potentiële kopers of hun aankoopmakelaar in gesprek en voeren wij de onderhandeling voor u. Uw belang staat daarbij voorop en een realistische verkoopprijs is altijd ons doel. Door duidelijk te communiceren en daadkrachtig te handelen doen wij er alles aan om uw woning in Tilburg zo snel mogelijk te verkopen.
 

Huis in Tilburg verkocht

Bent u op zoek naar een eerlijk verkoopadvies en deskundige begeleiding bij de verkoop van uw huis in Tilburg of omgeving? Dan bent u bij Remco Olden Lommers Makelaars aan het juiste adres. Als makelaar werken wij op basis van het eerlijke ‘no cure no pay’-principe. Pas als uw woning is verkocht, betaalt u ons courtagekosten. Bovendien profiteert u bij de verkoop van uw woning van onze verhuisservice. Plan een vrijblijvende waardebepaling en kies voor Remco Olden Lommers Makelaars wanneer u uw huis in Tilburg wilt verkopen.