Mijn favorieten

Onze medewerkers

Remco Olden en Mike van Vliet zijn onze gecertificeerde en ervaren makelaars. Zij worden op onze vestigingen in Waalwijk en Tilburg ondersteund door Daniela Fadda en Demi van Delft. Zij staan u graag te woord zowel per mail, telefoon als op kantoor. Katje Tremio geeft u slim advies over de juiste styling van uw woning en verzorgt de professionele fotografie.

Remco Olden Lommers Makelaars

Remco Olden
Remco Olden
Makelaar
Sinds 2000 is Remco Olden, eigenaar en NVM makelaar, actief in de makelaardij en heeft hij gewerkt bij een groot gerenommeerd makelaarskantoor in de regio. In deze periode heeft hij voldoende ervaring opgedaan om zelfstandig de woonconsument in de regio Waalwijk/Drunen en Tilburg te bedienen. “Het is fantastisch om te zien dat wij in een zeer korte periode zijn uitgegroeid tot één van de grotere spelers in ons werkgebied”.
Mike van Vliet
Mike van Vliet
kandidaat-makelaar (KRMT)
In 2015 is Mike van Vliet na een studie Vastgoed en Makelaardij aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven en een Master opleiding Vastgoed Management in Engeland, gestart binnen de woning makelaardij. De afgelopen jaren heeft Mike veel ervaring opgedaan in het werkgebied Tilburg en omstreken, eind 2016 hebben wij hem mogen verwelkomen binnen ons team. “De mogelijkheid om in koper en verkoper op een enthousiaste manier bij elkaar te brengen en te begeleiden zijn voor mij de grootste drijfveren”
Daniela Isphording - Fadda
Daniela Isphording - Fadda
Assistent makelaar / office manager
Sinds het najaar van 2008 is Daniela Fadda werkzaam bij Remco Olden Lommers makelaars. Daniela is verantwoordelijk voor een groot deel van de binnendienstwerkzaamheden en stuurt de overige binnendienst collega’s, bestaande uit Melissa en Demi, aan. ‘’Na al deze jaren blijven de werkzaamheden uitdagend, wat er voor zorgt dat ik iedere dag met plezier naar mijn werk ga’’.
Demi van Delft
Demi van Delft
Assistent makelaar
Gezien de groei van het aanbod en de daarbij horende werkzaamheden is Demi van Delft in september 2015 aan het team toegevoegd. Zij staat u zowel telefonisch als aan de balie te woord en ondersteunt de buitendienst. “Ik vind het zeker een uitdaging om werkzaam te zijn bij een jong, dynamisch en vooral groeiend kantoor”.
Katja Tremio - Klarenbeek
Katja Tremio - Klarenbeek
Katja Tremio voorziet u, als externe kracht van ons kantoor, van tips en tricks voor de ideale (foto)presentatie. De eerste indruk wordt immers maar één keer gemaakt en is van essentieel belang voor de verkoop van uw woning.