Mijn favorieten

Huis verkopen Waalwijk

U wilt uw huis verkopen in Waalwijk of omgeving? Remco Olden Lommers Makelaars helpt u met de verkoop van uw woning. Wanneer u uw woning te koop wilt zetten en u op zoek bent naar een makelaar bent u bij ons aan het juiste adres.
 
Remco Olden Lommers Makelaars is actief in Waalwijk en omgeving. Dus ook wanneer u uw huis wilt verkopen in omliggende plaatsen als Sprang-Capelle, Drunen, Kaatsheuvel of Waspik staan wij voor u klaar. Als verkoopmakelaar ontzorgen wij u met een compleet dienstenpakket. Vanzelfsprekend krijgt de woning die u te koop zet een prominente vermelding op Funda, dé plek waar woningzoekenden op zoek gaan naar een huis in Waalwijk en omgeving. Maar wij hebben méér in huis. Ons team is persoonlijk, actief en betrokken en zet uw wensen en eisen centraal.
 

Voordelen makelaar

Uw huis verkopen in Waalwijk of omgeving begint met een gratis waardebepaling. Hiermee geven wij u vrijblijvend inzicht in de waarde van uw woning. Als verkoopmakelaar bieden wij u al in het eerste gesprek een gedegen rapport, met uitleg hoe we tot een realistische prijs komen. Want alleen wanneer de vraagprijs reëel is, zullen woningzoekers interesse tonen in uw huis. Maar ook een optimale presentatie is belangrijk. Wanneer u ons als makelaar inschakelt, profiteert u van een aantal belangrijke voordelen. We zetten ze graag voor u op een rij:
 
Gratis verkoopstyling
Professionele foto’s
Optimale online presentatie
Deelname Open Huizen Dag
No Cure No Pay
 

Gratis verkoopstyling

Het huis dat u wilt verkopen in Waalwijk of omgeving is waarschijnlijk uw thuis geworden in de tijd dat u er woont. U heeft het ingericht naar uw eigen smaak met meubels die hierbij passen. Misschien houdt u van kleur en heeft u muren in een opvallende tint geschilderd. Of er staat een hondenmand in de woonkamer omdat u een dierenliefhebber bent. Wanneer u uw woning wilt verkopen zijn dit elementen die potentiële kopers afleiden. Woningzoekenden zoeken immers in Waalwijk of omgeving hun nieuwe thuis. Onze professionele interieurstyliste adviseert u daarom geheel kosteloos over de inrichting en doet suggesties om uw woning zo voordelig mogelijk op onder meer Funda te presenteren.
 

Professionele foto’s

Een huis verkopen begint met goede foto’s. De meeste woningzoekenden bekijken eerst de plaatjes, voordat zij de omschrijving van een woning lezen. Het is dus belangrijk dat de foto’s aanspreken. Als makelaar zorgen wij voor professionele foto’s in HD-resolutie van uw woning. Vanzelfsprekend kunt u bij ons ook kiezen voor de nieuwste verkoopmiddelen zoals  een woningvideo, drone- of 360ºfotografie.  
 

Optimale online presentatie

Kiest u ervoor om via ons makelaarskantoor uw huis in Waalwijk te verkopen? Dan kunt u profiteren van onze mogelijkheden om uw woning online optimaal te presenteren. Via een eigen website met originele domeinnaam presenteren wij uw huis in beeld en woord. Deze website wordt aangevuld met nuttige informatie over buurtvoorzieningen en de zonneschijn in de tuin of op het balkon. Zo zijn potentiële kopers in één oogopslag volledig geïnformeerd. Deze woningwebsite is een exclusieve service van Remco Olden Lommers Makelaars en is uniek in Waalwijk en omgeving!
 

Deelname Open Huizen Dag

In Waalwijk, maar ook in de omliggende plaatsen zoals Drunen, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle en Waspik kunt u, wanneer u besluit uw huis via Remco Olden Lommers Makelaars te verkopen, maar liefst vijf keer meedoen aan de Open Huizen Dag. U kunt jaarlijks twee keer aansluiten bij de landelijke NVM Open Huizen Dag, maar wij organiseren ook drie keer per jaar een aanvullende huizenroute met ons eigen woningaanbod.
 

No Cure No Pay

Als makelaar behartigen wij úw belangen. Wij zullen er alles aan doen om uw woning in Waalwijk of omgeving voor een goede, realistische prijs zo snel mogelijk te verkopen. Courtagekosten betaalt u pas wanneer uw woning in Waalwijk of omgeving verkocht is. Wel zo eerlijk!
 
Kies voor Remco Olden Lommers Makelaars om uw huis in Waalwijk, Drunen, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle of Waspik te verkopen. Laat u overtuigen door onze klantbeoordelingen.