Mijn favorieten

Makelaar Tilburg

Op zoek naar een makelaar in Tilburg? Remco Olden Lommers Makelaars is gevestigd aan de rand van het centrum, u vindt ons kantoor aan de Hart van Brabantlaan. Vanuit deze vestiging staat ons daadkrachtige team voor u klaar om uw woning voor een realistische verkoopprijs te verkopen.
 

Eerlijk verkoopadvies

Van uw Tilburgse makelaar verwacht u een eerlijk verkoopadvies. Praatjes vullen geen gaatjes: u wilt weten waar u aan toe bent als u heeft besloten uw woning te verkopen. U zoekt een betrouwbare partner, die u ondersteunt tijdens het gehele verkoopproces. Dat proces bestaat uit een aantal stappen:
 
Gratis, vrijblijvende waardebepaling
Gezamenlijk verkoopstrategie bepalen    
Bezichtigingen plannen en afhandelen
Onderhandeling voeren
Eindinspectie van verkochte woning
 

Makelaar voor waardebepaling woning

U overweegt uw woning in Tilburg te verkopen en bent benieuwd wat uw huis waard is? Een makelaar kan u hier inzicht in geven. Met een gratis en geheel vrijblijvende waardebepaling door Remco Olden Lommers Makelaars, weet u na één gesprek al waar u aan toe bent. Tijdens dit gesprek bekijken we uw woning kritisch. Ook vergelijken we het huis met lokale referentieobjecten. Kortom: onze makelaar schetst tijdens deze waardebepaling een transparant beeld voor u, wanneer u uw woning wilt verkopen.
   

Gezamenlijk verkoopstrategie bepalen

Als u de knoop heeft doorgehakt en heeft besloten uw woning te koop te zetten, is het tijd voor de verkoopstrategie. Voordat wij het verkoopbord ophangen, zijn er nog een aantal stappen te doorlopen. Op basis van de eerste waardebepaling bespreekt u eerst de verkoopstrategie met uw makelaar. Is de Tilburgse woning al klaar om in de markt te zetten of moeten er eerst nog wat zaken gebeuren? Het kan zijn dat wij u adviseren uw woning nog wat aantrekkelijker te maken voor potentiële kopers. Een likje verf, een leeg vertrek functioneel inrichten of een kitrandje op de badkamer opfrissen bijvoorbeeld. Vervolgens bepalen we de vraagprijs waarmee we uw woning in regio Tilburg te koop aanbieden.
 

Makelaar in Tilburg ontzorgt

Een ander voordeel van een makelaar in Tilburg inschakelen om uw huis te verkopen, is dat u volledig wordt ontzorgd. Van aantrekkelijke foto’s tot de aanmelding op Funda: Remco Olden Lommers Makelaars neemt u dit uit handen. Wij zorgen voor een prikkelende presentatie, waardoor woningzoekenden nieuwsgierig raken naar uw woning. Bovendien plannen wij de bezichtigingen met geïnteresseerden en leiden wij deze potentiële kopers enthousiast rond in uw woning. Daar hoeft u dus zelf niet voor thuis te blijven!
 

Onderhandeling voeren

Samen maken we de verkoop van uw woning in Tilburg tot een succes. Bij interesse van een woningzoekende staat Remco Olden Lommers Makelaars u vanzelfsprekend bij in de onderhandeling. Wij zetten ons honderd procent in, om het beste resultaat voor u te behalen. Een realistische verkoopprijs binnen een snelle termijn is het resultaat van ons als duidelijke en daadkrachtige Tilburgse makelaar.
 

Makelaar op basis van no cure, no pay

Pas als uw woning in regio Tilburg is verkocht, betaalt u bij Remco Olden Lommers Makelaars courtagekosten. No cure, no pay: wel zo transparant! Kan de verkocht-sticker op het te koopbord geplakt worden? Dan zit ons werk er nog niet op. Als makelaar zijn wij ook aanwezig bij de eindinspectie en sleuteloverdracht van uw woning. Tot slot profiteert u van het gemak van onze unieke verhuisservice. Een stapel gratis stevige verhuisdozen en tegen een gereduceerd tarief gebruik maken van een verhuisbedrijf of –bus hoort erbij wanneer u Remco Olden Lommers Makelaars inschakelt als makelaar om uw woning in Tilburg te verkopen.
 
Op zoek naar een makelaar in Tilburg?
Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling en maak kennis met de werkwijze van Remco Olden Lommers Makelaars.